Az ön tartozása: 0 Ft

Találtam egy másik nagyon érdekes történetet, és találjátok ki, hogy kivel kapcsolatban? Na? Hát az ELMŰ...         N.Robi írta a következőket:

"A munkahely és a magánélet két különböző dolog, de a munkahelyünkre ugyanúgy elvisszük gondjainkat. Ez a gond egy Elmű számla formájában érkezett munkatársamhoz. A tartozás értéke 0 forint, értsd: nulla forint!" A nulla forintos számlát ki lehet állítani. A nulla forintos számlát be is kell fizetni. A nulla forintos tartozás is tartozás. A tartozás miatt "bűnhődnünk" kell, hiszen tartozunk. A tartozás miatt kikapcsolhatják az adott szolgáltatást. Az visszakapcsolás díja 20.000 forint.

 

Ezt a kis történetet bizony joggal kritizálhatná bárki, aki kétkedik a leírt szavak hitelességében, oly

an megrázóan gyalázatos. Én viszont ott voltam, illetve mi heten: láttuk, hallottuk és nem jutottunk szóhoz. Az eset 2 éve történt. Szenvedő alanyunk

 

sokkal nagyobb kárt szenvedett volna azzal, ha időt pocsékol bárminemű utánajárásra, így természetesen "szívta a fogát", de mégis kifizette a visszakapcsolás díját.

N. Robi

Címkék: szolgáltató elmű 

A bejegyzés trackback címe:

https://fair.blog.hu/api/trackback/id/tr4799726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.