Átver a Vodafone

Ezt az írást PTS-nek köszönhetjük, aki a logout-on szerző. Szerinte a vörös szolgáltató nem kicsit hazudik akkor, amikor azt mondja, hogy a vezeték nélküli internet teljesen lefogja váltani a vezetékest. De hogy pontos legyek itt az idézett a vodafone.hu-ról:

A vezeték nélküli Internet fő előnyei:

  • A Vodafone által nyújtott vezeték nélküli Internet segítségével bárhol, bármikor kapcsolódhatsz az Internetre, hordozható és asztali számítógéppel egyaránt.
     
  • A vezetékes Internet szolgáltatáshoz hasonló, szélessávú internetkapcsolatot nyújt, közel azonos áron.
     
  • A lakosság több mint 50%-a számára elérhető a szélessávú vezeték nélküli internet. A szélessávú internethálózatunkat folyamatosan bővítjük. Részletes – városra, utcára, házszámra lebontott – hálózati lefedettségünket megtekintheted a www.vodafone.hu/lefedettseg weboldalon.
     
  • A vezetékes internet (ADSL, kábelnet) kiváltására alkalmas
  • ........blabla....bla

(kiemelés tőlem)

A Vodafone szerint a Mobilinternet hamarosan kiválthatja a Vezetékest a kérdés azonban az, hogy akkor miért is tesz meg mindent a Vodafone azért, hogy ez ne így legyen? Tanulság: Ismét átverte az előfizetőit!

Majdnem minden nap lehet látni a TV-ben, a Magazinokban és az Interneten is azt, hogy a Vodafone milyen nagyszerű cég, hogy ha feltöltöd a kártyádat, akkor megajándékoznak így úgy amúgy. Persze ez nem egy rossz ötlet csak kár, hogy a T-Mobile-nak és elődjének a Westel 900-nak már több mint 10 éve voltak Aranykártyái, de arról egy szót sem ejt, hogy ismét átverték az előfizetőiket!

Emellett miért hajszolják, a sebességeket a Levegőben mikor nem engedik meg, hogy sebesen internetezhess, mert hát az 5GB és a 10GB-os korlát ott van a legutóbbi ASZF módosításban, amiről senkit sem tájékoztatott, de mégis kiadta 2 napilapban a tájékoztatást.

Persze a most kiküldött tájékoztatófüzetekben ismét fényezték magukat, hogy milyen szép Adótornyaik vannak, és milyen sokat tesznek a közért. De arról most sem beszéltek, hogy ez a nagy kedvesség mellett az előfizetőiket ismét úgy átverték, ahogy évekkel ezelőtt a GPRS botrányban!

Persze a Vodafone most is állítja, hogy ez csak kevesebb, mint a felhasználók 1%-át érinti és a többi 99% semmit sem vesz észre belőle és még így is csökkentett sebességgel is nagyszerűen használható. Persze igazuk van a Betárcsázós internet is nagyszerűen használható csak épp mire is?

Merthogy egy betárcsázós internettel nem az lesz az első, hogy felkattanj a Youtube-ra az is biztos. De így már, hogy 20KB-nyi sebességet ad a Vodafone így nem is az lesz a dolgod, hogy a modern 7,2Megabites hálózaton felkattanj a Youtube-ra vagy épp letölts egy játékdemót, hanem az, hogy gyorsan megnézd a Leveleidet, ha bejön a Gmail és esetleg kivárod, még betöltődik a Főoldal ezen a hatalmas nagy sebességen.

Nevetséges, hogy ismét eljátszhatta ezt a Vodafone és ismét átverte, becsapta talán még meg is károsította az előfizetőit és még a tájékoztatást is szépen halkan megtette így mossák piros kezeiket és vigyorognak, hogy Igen megcsináltuk ugyanúgy átvertük a Mobilneteseket, mint 4 Éve! Megcsináltuk Vodafone!

OFF: Végre sikerült megcsinálni a linkajánlót.

Címkék: szolgáltatás vodafone szolgáltató átverés 

A bejegyzés trackback címe:

https://fair.blog.hu/api/trackback/id/tr36797407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.