Szar áru, szar helyről...

degu76 egy dvd lejátszót a teszkóból ami (nem túl) furcsa módon meghibásodott. Megjavítani persze nem lehet. (valaki csodálkozik ezen?) Újabb példa, hogy nem szabad az olcsó gazdaságosból műszaki cikket venni! (sajnos mást se nagyon)

Vettem Február 14-én a szegedi Tesco áruházban egy dvd író és felvevő lejátszót.EGyhónapon belül több hibája is jeletkezett:hol lefagyott és tejesen áramtalanitani kellett,hol az előre beprogramozott filmet nem vette fel vagy nem állt le a beállított végnél hanem több óra multán amikor énn vettem észre hogy még mindig megy ,én kapcsoltam ki.Na és a pixeles lejátszásról nem is beszélve.Március 22-én be is vittem a Tescoba.Ők postára is adták a vidéki szerviznek,amit meg is kaptak 26-án.Én többször is felhivtam a szervizt hogy hogy áll a lejátszóm,de gorombánelutasítottak hogy mégnincs kész.Énúgy tudom hogy 15 nap áll a rendelkezésükre hogy megjavítsák.Ellenben már egyhónapja lesz hogy náluk van.Ilyenkor mi a teendő?Van vmi jogszabály erre hogy mit követelhetnék?Pénzvisszafizetés v más készülékre nem cserélhetem 1 hónap várakozás után a Tescoban?Nem azért sporoltam és fizettem ki 40ezer Ft-ot e készülékért,hogy 1 hónap használat utánelromlik és már egyhónapja nem használhatom.Nem dísznek vettem hanem használatra.És már használnám.Kérem segítsen vki ha tud.
Címkék: vásárlás tesco garancia 

A bejegyzés trackback címe:

https://fair.blog.hu/api/trackback/id/tr561078051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

System failure. :) 2009.04.21. 19:49:50

Rosszul tudod. A szerviznek törekednie kell a 30 napon belüli javításra. TÖREKEDNIE. Nem 15 nap alatt kötelesek megjavítani...

ViKo · http://fair.blog.hu 2009.04.22. 13:37:11

de a 30 napot is kitöltötték, az áru meg még sehol :S

HitelesBalu · http://www.credithill.eu 2009.04.23. 17:39:31

nem úgy van, hogy ha 30 napon belül nem tudják megcsinálni, akkor vagy a pénzed jár vissza, vagy egy ugyanolyan, de működő termék?