Lopások a Postánál

vsgaborr11-nak a kellemetlen tapasztalatát olvashatjátok alant, ami a Magyar Postával kapcsolatban történt vele:

Történt,hogy vettem van egy K850i-m. Volt még 40.000 ft-om,gondoltam elcserélem a kettőt egy N95 8GB-ra. Itt kezdődöttek a gondok.

Minden rendben ment,amíg nem mentem a postára. A postás kisasszony(aki egyébként kedves,de tényleg!),mivel hogy szerinte én még nem adtam fel csomagot,majd segít. Beleegyeztem,csak nem ver át...Naív voltam. Sima Könyvelt levélként(!)+ajánlottként és elsőbbségivel adta fel. Biztosítás még csak eszébe se jutott!!!Igen,tudom hogy hülye vagyok,mert nem kértem rá,utána eszembe is jutott otthon,de olyan izgatott voltam,hogy lesz egy N95-m. A 40k-t a doboz aljára raktam.

Ezután vártam egy napot. Két napot. Három napot. A negyedik nap után az eladó mondta,hogy hát kéne a posta azonosító szám. Megadtam. Utána hívott:”nincs a rendszerbe”. Mondom az lehetetlen,ez a pontos szám.”hát de hogy nincs a rendszerbe,higgyem el”. Oks. Menjünk le a helyi postára. Ott azt mondták,hogy ilyen nincs. Mi van,ha már átvette?”Elképzelhető”. Bakker. Felhívtam még egyszer az eladót.”Ugye tudod,hogyha átversz,feljelenthetlek?”,erre már csak e-mailben válaszolt – a Vatera. Most ide másolnám a véleményét Psycho77-nek:
„Nem tudok írni se jót,sem rosszat,a vevő leütötte a mobiltelefont,előreküldte az általa cserélendő
telefont,ami a mai napig nem érkezett meg!1hét után kaptam egy e-mail-t tőle,hogy a postán lenyúlták a csomagot!nem tudom,hogy ebből mi igaz és mi nem!a lényeg,hogy 1 hétig vártam,tovább nemtudok,sajnálom!”
Szóval most itt tartok. Se pénz,se mobiltelefon,lehet apámék kisegítenek,de ez nem biztos. Most egy régi N-Gage-m van,mint régen. Remélem,aki használni akarja a K850i-m,azt megrázza az áram.

Címkék: telefon posta lopás 

A bejegyzés trackback címe:

https://fair.blog.hu/api/trackback/id/tr1888930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Aullah 2009.01.20. 21:16:12

Ejj ez kellemetlen.

Elég sok rosszat hallani a Postáről. Esetleg valahogy nem lehet megnézni, hogy felvette-e valaki a csomagot? Vagy lehet be sem került a rendszerbe? Sajna jobb ötletem nincs.

Nomen Nescio 2009.01.21. 09:29:54

Sajna tanulópénznek kicsit sok volt, de megtanultad, hogy kell feladni egy csomagot... Postás ismerős adott fel csomagot, ez tavaly karácsonykor volt. Majdnen egy hónap volt, mire a csomag előkerült... persze abban nem volt "érték".

ViKo · http://fair.blog.hu 2009.01.21. 14:45:24

Szerintem a Posta dolgozói szelektálnak, őket meg nem nagyon lehet elő venni. Egy szó mint száz, nem szabad postán keresztül 10000 Ft-nél nagyobb értékű küldeményt feladni.