Nézd meg mit veszel a KIKA-nál!

VM-egy fotelt szeretett volna venni amilyet kiállítva is látott, de helyette egy gyengébb minőségűt kapott. Szerencsére a pénzét újra levásárolhatja de csak náluk!

2 nappal ezelőtt vásároltam a KIKA-ban egy forgó fotelt, az egyik legdrágábbat, 60 000Ft-ért. Azért ezt, mert a bemutató fotel dekoratív volt és kényelmes. Az otthoni összeszerelés után jöttem rá, amikor megfelelő világításban megnéztem, hogy át lettem verve, ez nem egy minőségi fotel. Azt tudtam, hogy csak az ülő- és támlarész bőr, a többi un. textilbőr, de az áruházi kiállított darabon, abban a megvilágításban a leggondosabb megtekintéssel sem lehetett színeltérést tapasztalni. Ennél a fotelnél, megfelelő világításban egészen vad színeltérés tapasztalható. a furcsa az, hogy nem mindegy, honnan esik rá a fény, csak bizonyos esetekben ordító a különbség. De akkor elkeserítő. Visszavittem az összeszerelt fotelt, és bejelentettem, hogy elállok a vételtől, mert ez hibás áru. Azt mondták , hogy kicserélik, vagy levásárolhatom, de pénz vissza nem adnak. Nos, ha ilyen bóvlit tudnak adni 60 000Ft-ért, valószínű a többi tulajdonsága sem éri el az árnak megfelelő minőséget, ezért nem egyeztem bele a cserébe, azt pedig ne ők határozzák meg, hogy én hol próbálok meg tisztességes fotelt venni. Így jegyzőkönyvet vettünk fel az esetről, kértem írásban a vételár visszafizetését. Így a fotelt a válaszig itthon tárolom.

VM

Címkék: vásárlás átverés kika 

A bejegyzés trackback címe:

https://fair.blog.hu/api/trackback/id/tr311045499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wp 2009.04.13. 14:19:57

szerintem, fogyasztovedelmet megkell kerdezni mert ugytudom 8 napon belul vissza kell adniuk az arat, ha ugydontesz hogy megse kell.