Suzuki "Ász"?

gevayt, egy Suzuki Splash szeretett volna venni, a hitelét már fizeti is de a kocsi sehol. Vajon tényleg elvan adósodva a Suzuki Ász?

Véleményem szerint igen tanulságos esetről fogok tájékoztatást adni.

2008. október 5-én vásároltunk egy Suzuki Splash g k.-t a „nagyhírű” – sokak szerint rosszhírű - Suzuki Ász-nál. Aláírtuk a hitelkérelmet, amelyet az Unicredit Bank elfogadott. A kereskedő az autó átadását 4-6, egy beszúrt megjegyzésben 8 hétben jelölte meg. Könnyen kiszámítható, hogy a legvégső dátum is lejárt 2008. decemberének első hetében.

A bank, teljesítés nélkül is kifizette az autót a kereskedésnek?!?

A dolog szépséghibája, hogy a kocsit a mai napig sem tudtuk átvenni. Ígérgetnek, ígérgetnek, azután semmi. Sőt! A 2008.02.12. 16.00 órára jelezték a kocsi átadását. Szabadságot vettünk ki, itthon maradtunk, 14.óra 11.perckor felhívtak, hogy nem tudják a kocsit átadni, mert az nem jött meg a gyárból. Akkor hogyan is kerültünk bele az átadási jegyzékbe?

A Fogyasztóvédelmet tájékoztattuk, ők azonban hárítottak, szerintük ez a bíróságra tartozik, a gyártó pedig nem reagált a megkeresésre. Ott tartunk, ha Suzukit látunk, mindjárt hányunk.

Szerintünk a Suzuki Ásznak fizetési nehézségei vannak és a gyártó csak akkor kap kocsit, ha azt előre kifizeti. Ki is fizette, csak nem a mi kocsinkat, hanem a sorban előttünk állóét. Mivel a válság miatt a vásárlók elmaradtak, pénz nem folyt be, így a mi kocsinkat kifizetni nem tudják, mi viszont törlesztjük a hitelt a semmire. Mondanom sem kell, hogy a jelenleg tulajdonukban lévő autónak a törlesztését a Suzuki Ásza magára vállalta, de ezt is csak többszöri telefonálás után teljesíti és így most attól tartunk, hogy BAR listára kerülünk.
Abban a Magyar Suzuki Zrt.képviselője is megerősített, hogy a gépkocsinkat a Suzuki Ász nem fizette ki a gyárnak, így azt a gyár leszállítani nem tudja.

Természetesen nem beszélek a levegőbe, minderről papírom van.

Összefoglalva: ha Suzukira vágysz, akkor nagy íveben kerüld a Suzuki Ászt!

G. Tamás

Címkék: vásárlás autó átverés suzuki 

A bejegyzés trackback címe:

https://fair.blog.hu/api/trackback/id/tr17946667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Luigicar 2009.03.08. 09:36:55

Ez nyílt titok a szakmában, hogy az ász csődben van. Pilótajáték szerűen fizetik ki az ügyfelek autóit. Tehát, ha jön egy új kuncsaft, akkor az átadásra várók közül megkapja valaki az autóját!
Szóval suzuki ász never ever!


----------------------------
otkilos.blog.hu

ViKo · http://fair.blog.hu 2009.03.08. 11:00:58

Azért tudod furcsa, hogy ennyi mindenki tudja és még így működhet...:S

Luigicar 2009.03.18. 14:31:54

Már nem működhet. Bezárt(ák)