Hibás Nokia telefon

Megint egy széria-hibás termék, ezúttal a Nokia kommunikátoráról van szó és brthtms-ről aki szintén rendelkezik ilyen készülékkel:

2008. nyarán vettem egy Nokia E90 kommunikátort, aminek tipikus hibája (szériahiba) az, hogy a belső billenytűk túl magasra kiemelkednek, és karcolják, illetve maszatolják a belső kijelzőt. Ez a Nokia által beismert hiba, garanciálisan javítják minden telefonnál.

Nos ezzel a problémával vittem vissza 2008. 11. 20-án a telefonomat az egyik hivatalos Nokia szervízbe, ahol szintén elismerték a hibát, és beírtak a gépükbe az adataimat (telefonét is), és mondták hogy akkor rendelnek hozzá új kijelzőt és billentyűt (mivel azok állapota nem felel meg a hiba miatt).

Itt vagyunk ma, és még mindig nem jöttek meg az alkatrészek. Szeretném megkérdezni hogy ilyenkor mit tudok lépni? Fontos dolog még az, hogy a telefont visszaadták, nálam van még mindig ugyanazon hibákkal amiket feljebb megírtam: számít e ez valamit? ugyanazok a lépések vonatkoznak ide is, mintha náluk hagytam volna ott a telefont? (tehát a 15 nap, és az azutáni "kényelmetlenség", valamint az ellállás, stb...)?

Továbbá lenne még ugyanezzel a készülékkel még egy nagyobb gondom. A telefon burkolata a rendeltetésszerű használat mellett durván el kezdett foszlani ( úgy mint mikor valaki leég a napon és kopik a bőre pont olyan). Ez is előfordul bármelyik ilyen E90-esnél. Viszont erre a hibára azt mondták hogy ezt nem ismerte el a Nokia, de valóban rengetegen viszik vissza készüléküket ezzel a problémával is. Tehát ezt csak pénzért cserélik. Ez sajnos számomra eléggé érthetetlen dolog, főleg hogy tokban hordom a telefont, és nyílván mivel több telóm is van, nem szoktam sűrűn fogdozni, és mégis kopik mint a fene. Ez ellen mit tudnék tenni, mert sajnos ez is legalább ugyanolyan hiba, mint az előző.

Címkék: hiba nokia garancia 

A bejegyzés trackback címe:

https://fair.blog.hu/api/trackback/id/tr84922710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.