Pofátlanság

Tegnap délután éves közben kapcsolgattam a TV-t, és a TV2-n pont Dzsosi Barát ment. Gondoltam itt hagyom egy kicsit a többin úgyis reklám volt. Mikor véget ért a műsör jön a felhívás, hogy lehet ám Joshin keresztül támogatni a Szent László kórházat. Mégpedig 300Ft-tal hívásonként. Ez mind szép és jó, csakhogy a képernyő alján mutatja ám, hogy a hívás díja 600Ft. Mivan?? -mondom. Ja hogy TV2- az adomány felét zsebre vágja? Hát így álunk. El se tudok képzelni ennél pofátlanabb dolgot, minthogy más valaki bajából hasznot húz. Szánalom a köbön....

ja és itt van a felhívás: http://tv2.hu/Cikkek/2008-12-01-joshi-jotekonysag

(érdemes megnézi a kommenteket ameddig nem törlik)

Címkék: tv2 gyerek átverés támogatás 

A bejegyzés trackback címe:

https://fair.blog.hu/api/trackback/id/tr81817354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2008.12.11. 20:01:39

ennél durvább volt az amikor az állam az árvízkárosultaknak kérte az adományokat azthiszem egy pannonos számot lehetett hívni és akkor a hívással levette a pénzt a kártyáról/hozzádobta az előfizetéses számlánkhoz. ebben az volt a szép, hogy ebből profitált a pannon mint az állat és az állami is még mert a pannon meg adózott nekik ebből.

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2008.12.11. 20:03:11

ja és ebben az volt a gáz, hoyg a pannon volt a nagylelkű vagyis úgy volt beállítva, hogy ő segít, közben meg ő volt az aki legtöbbet profitált az egészből és a pannon egy dekát nem jótékonykodott csak adott egy telszámot ahol a telefonáló a saját pénzét verte bele.

ViKo · http://fair.blog.hu 2008.12.11. 21:09:40

És csodálkoznak, hogy az embernek elmegy a kedve az adományozástól... Mert azért csak 600Ft. Pedig sajnálja az ember ezeket a gyerekeket hisz ők igazán nem tehetnek semmiről.