Bajos mosógép

Először is bocsánat, hogy ma ilyen későn jelentkezem csak délután a debreceni Fórum (bevásárlóközpont) megnyitóján voltam. Öröm volt nézni az unokáikat sétálgattató nagymamák harcát az ingyen lufikért. Szóval ma egy igen rövidke történetet osztok meg veletek, vagy inkább bosszúságot amit Marika mond el.

Tisztelt Cím!
Garanciális mosogépemet (6 év garanciából 2 év telt le) már annyiszor kellett javíttatni, hogy a garancia levélen már nincs több hely a javítás igazolására. A szervíz szerint nekem kell új papír megküldését kérvényeznem írásban, amire ők újabb garancialevelet küldenek, és csak ezután jönnek ki megjavítani a készüléket. Ha mégis korábban igényt tartok a szervíz tevékenységére, akkor minden költséget nekem kell állnom.

Címkék: hiba vásárlás mosógép 

A bejegyzés trackback címe:

https://fair.blog.hu/api/trackback/id/tr3767580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.