Nem létező akciók

Ez az eset G. N. Margittal történt meg, amiből kitűnik hogy addig van akció ameddig elszeretnének minket csalogatni az áruházukba...

 

 

Az Auchan újságban 2008.09.27-10.02-ig akciósan van hirdetve az Ariel 6 kg Color mosópor+1 liter folttisztitó, szintén Ariel. Az akció kezdetekor sem volt a mosóporból, majd vasárnap ismét elmentem, akkor a vevőszolgálathoz fordultam, hogy segitsenek megtalálni a terméket, mert egyben sehol sem találom, külön-külön igen, az azonban nem akciós áron van. Hosszas tortúra következett, fogalmazhatnék úgy, hogy senki nem tudott semmit. Végül a pénztárnál ért véget a kavalkádunk, amikor is tíz percbe telt mire találtak akciós kódot. Ehhez a központot kellett felhívni a managernek,hogy adjanak egy vonalkódot, ami ilyen áron adja a terméket. Rákérdezésemre,hogy ezek szerint ebből a termékből nem volt egy darab sem kitéve azt a választ kaptam,hogy előfordul az ilyesmi. Ez a szigetszentmiklósi Auchanban történt.

Címkék: vásárlás auchan 

A bejegyzés trackback címe:

https://fair.blog.hu/api/trackback/id/tr68744664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.